Per 1 januari 2018 is het Kabouternest niet meer actief

Tarieven: Kinderopvang

Tarieven: Kinderopvang

Het Kabouternest stopt per 1 januari 2018

Na 6 jaar, ongeveer 1250 opvangdagen, gelijkstaand aan ongeveer 11250 werkuren, 34 ‘kabouters’, zeker 5500 luiers, zo’n 6250 stuks geschild fruit, minstens 5625 gesmeerde boterhammen en heeeeeeel veel knutsels is het einde van het Kabouternest in zicht. Na lang wikken en wegen heb ik besloten mijn werkzaamheden als gastouder neer te leggen en te gaan voor een nieuwe uitdaging. Vanaf 1 januari 2018 zal ik op projectbasis terugkeren als leerkracht in het basisonderwijs. Ik zal nog tot 21 december met volle teug genieten van alle gezelligheid die nog komen gaat. Dan zal ik eerst genieten van een korte kerstvakantie om daarna aan de slag te gaan in mijn nieuwe werksituatie.
 


Gastouderopvang vs kinderdagverblijf

Als je het vergelijkt met opvang bij een kinderdagverblijf kun je bij gastouderopvang vaker gebruik maken van opvang per uur. De opvang kan zo nauwkeurig afgestemd worden aan jullie situatie. Bij Het Kabouternest hanteren we een minimale afname van 8 uur per dag. 
 


Opvangtijden

Het Kabouternest biedt opvang op maandag, dinsdag en donderdag tussen 07.00 en 19.00 uur. Buiten deze tijden is er alleen na overleg én incidentieel opvang mogelijk. 
 


Tarieven en vergoeding

De opvang bij het Kabouternest kost (per 1 januari 2017) 5,50 euro per uur. Behalve flesvoeding en luiers is alles, aan eten en drinken, inbegrepen. Omdat Het Kabouternest staat geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang kun je gebruik maken van de mogelijkheid toeslag te krijgen over de kosten die je maakt voor opvang. Kijk op www.rijksoverheid.nl/kinderopvangtoeslag voor meer informatie.