Per 1 januari 2018 is het Kabouternest niet meer actief

Locatie: Gastouderopvang in Heerhugowaard De Noord

Locatie: Gastouderopvang in Heerhugowaard De Noord
De opvang vindt plaats in onze vrijstaande woning aan de Kleine Geldebosch 2 in Heerhugowaard de Noord. Het huis heeft een ruime en lichte woonkamer welke voldoende plek biedt om te spelen en te knutselen.

Op de eerste etage is een kamer ingericht voor de slaapmomentjes bij de opvang, hier staan twee keer twee stapelledikantjes waar de kinderen kunnen liggen. Er is ook een verplaatsbaar ledikantje aanwezig voor kinderen die echt meer baat hebben bij een aparte slaapplek.
 

De nabije omgeving

Heerhugowaard de Noord is een rustig dorpje boven Heerhugowaard, het Kabouternest is gevestigd in de nieuwbouwwijk het Noordereiland. Naast een ruime woonkamer en een grote tuin, waarin naar alle hartenlust gespeeld kan worden, hebben we ook de mogelijkheid uit te wijken naar het speelpleintje welke precies achter ons huis ligt. Verderop in de wijk is een heus (begrenst) ‘speeleiland’ waar de kinderen ook kunnen spelen.
 

Iets verder weg

Naast de al genoemde speellocaties heeft het dorpje de Noord nog meer speeltuintjes die vooral op droge en zonnige dagen bezocht worden. Daarnaast brengen we regelmatig een bezoekje aan de bibliotheek, waar we dan samen boeken uitzoeken. Deze is op loopafstand van ons huis.
Iets verder is de plaatselijke supermarkt waar we af en toe een boodschapje halen. Weer een klein stukje verder staan er schaapjes en kippen in een grote tuin, waar we onze restjes brood aan mogen geven. Ook hier zijn we met lekker weer vaak te vinden.